Anahtar Kelimeler: Gürçam’ Öğretmenler mesajı

Gürçam’dan Öğretmenler Günü mesajı

Gürçam’dan Öğretmenler Günü mesajı

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

" Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' e "Başöğretmen" unvanı verilişi tarihi olan "24 Kasım Öğretmenler Gününü" kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakârlık, yenilik ve sabır isteyen saygın mesleklerin başında gelir. Öğretmenler, her zaman ve her şartlar altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir rol üstlenen toplum rehberidir.

Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevi sırasında Şehit ve Gazi olan, ebediyete göç eden Öğretmenlerimizi saygı ve şükranla anıyor, geleceğimizin mimarları çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için emek veren tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Gününü” kutluyorum.”