Gürçam’dan öğretmenlere başarı belgesi

Gürçam’dan öğretmenlere başarı belgesi

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren müzik öğretmenlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan’da düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklerde gönüllü olarak görev alan müzik öğretmenleri karı-koca olan Halil ve Rana Çöplüoğlu’nu başarı belgesi ile ödüllendirdi. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, müzik öğretmenleri Rana ve Halil Çöplüoğlu’nu makamında kabul ederek ödüllerini takdim etti.

Kaymakam Şafak GÜRÇAM; "Milli törenlerde görev verildiği takdirde görevini en iyi şekilde yerine getiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bir çocuğun derslerin yanında sosyal ve kültürel alanlarda da gelişmesi ve bir şeyler öğrenmesi benim için çok önemli. Öğretmenlerimiz kendi okullarında öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılması konusunda önemli çalışmalar yaptığını biliyoruz. Okul dışında da müziğin sevdirilmesi konusunda da emekleri olduğunu biliyorum. Bu başarılarının devam etmesini diliyorum. Öğretmenlerimizin yaptığı bu çalışmanın diğer öğretmenlere de örnek olmasını temenni ediyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile de Kozan’da görev yapan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, öğretmenlere başarı belgelerini vererek başarılarının devamını diledi. Rana ve Halil çifti ise, kendilerini ödüle layık gören Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’a çok teşekkür ettiler.