Anahtar Kelimeler: Gürçam’ müdüre ziyaret

Gürçam’dan yeni müdüre ziyaret

Gürçam’dan yeni müdüre ziyaret

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Adil Alan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Adıyaman'da 8 yıl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde Adana'ya tayini çıkan Adil Alan’ı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam makamında ziyaret etti.

İkili Adana'nın ve ilçelerinin tarım ve orman durumu bakımından gelişmesi ve geliştirilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Adana'nın da içinde bulunduğu 6 ilde uygulanacak olan “Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi” kapsamında ilk etap için 24 milyonluk ödeneğin ayrıldığını belirten İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan, bakanlık tarafından bu projenin onaylandığını ifade etti.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ayrılan ödenekten Kozan'a canlı hayvan pazarının yapılacağını, göçer hayvancılık yapanlara enerji panelleri olan yaşam çadırlarının yapılacağını, küçükbaş hayvan barınma çadırlarının yapılacağını, önceden belirlenmiş olan bazı meralara yol açılacağını söyledi. Yapılan ikili görüşmede küçük işletme tipi trabzon hurması kurutma tesisleri gibi projelerin hayata geçirilmesi konularında da karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Adil Alan gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’a teşekkür etti. Adana ve Kozan için tarım ve orman konularında gereken bütün çalışmaların hassasiyetle yürütüleceğini belirtti.