Anahtar Kelimeler: Gürçam’ mesajı

Gürçam’dan yeni yıl mesajı

Gürçam’dan yeni yıl mesajı

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam yeni yıl nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam yaptığı açıklamada; “Sevinçleri ve üzüntüleri ile bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Kozan Kaymakamlığı olarak yeni yılda İlçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. 2020 yılının birlik ve beraberlik içinde ülkemiz, milletimiz, ilçemiz ve bütün insanlık için üzüntü,  keder ve felaketlerden uzak, sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olması dileklerimle; Kozan halkının muhtarlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu görevlilerinin, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Gürçam, yeni yıla halkımızın huzurlu bir şekilde girmesi için gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alındığını sözlerine ekledi.