Gürdal Tooal: ?ŞEFFAH BELEDİYECİLİK İÇİN BİZ HAZIRIZ?

Gürdal Tooal: ?ŞEFFAH BELEDİYECİLİK İÇİN BİZ HAZIRIZ?

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal: ?Yalanlarla, iftiralarla seçim kampanyası yapanlar belediyeyi nasıl yönetecekler? dedi.

 31 Mart yerel seçimleri için Büyük Birlik Partisi´nden Kozan Belediye Başkan Adayı olan Gürdal Topal, seçim çalışmaları sürecince şeffaf bir şekilde çalışma yürüterek herkesin kalbine, yüreğine dokunmaya çalıştı.

Gürdal Topal, yalandan uzak hizmet odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlara anlattı. Miting alanlarında doldurma yapmayarak sadece gönüllü insanların geldiği toplantıları düzenleyerek yapacağı hizmetleri anlattı. Yaşanan bu süreçten sonra 31 Mart yerel seçimleri için huzurlu, şeffaf ve halkla yönetilecek bir belediye anlayışı ile vatandaşların desteğini bekliyor.

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal; ?Yalanlarla, iftiralarla seçim kampanyası yapan belediyeyi nasıl yönetecek? diyerek rakiplerinin seçim sahalarında yalan, iftira, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı, ötekileştirici cümleler kurduğuna dikkat çekti. Bu tür söylemlerin kendilerine oy getirmeyeceğini, vatandaşın bu tür insanlara güveninin sarsıldığını ifade etti.

Gürdal Topal, mahalle toplantılarında hiçbir zaman toplamalı insanları alanlara getirmediğini de ifade etti. Yaptığı her mahalle toplantısında gönüllü insanların; Büyük Birlik Partisi´ne, Gürdal Topal ve şeffaf belediyecilik anlayışına, doğruya, hizmet odaklı belediye için var güçleri ile çalışan bu ekibe her daim destek oldular. Topal,?desteklerini esirgemeyen bütün vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz? dedi.

Halkın hizmete susadığını belirten Gürdal Topal, bu susuzluğunda kendisi başkanlığında kurulan ekiple birlikte çözüleceğine dikkat çekti. Yol, su, altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi gibi hizmetlerin belediyenin asli görevleri arasında olduğunu kaydeden Gürdal Topal: ?Belediye vatandaşına iş götürdüğünde, aş götürdüğünde çalışmış olur. Vatandaşının 7/24 yanında vatandaşın derdi ile dertlenen, vatandaşının mutluluğunda yanında olan anlayış ile belediyecilik yapacağız? dedi.

31 Mart yerel seçimleri için Büyük Birlik Partisi´nden Kozan Belediye Başkan Aday olan Gürdal Topal´a vatandaşların ilgisi de alakasıda çok yoğun oldu. Vatandaşlar, hizmete susadıklarını ve bu susuzluğu da Gürdal Topal ile gidereceklerini söylediler. ?Bugüne kadar diğer belediye başkan adaylarının hepsini denedik. Denenmişleri denemeyeceğiz. Biz hizmet edecek bir belediye başkan adayı arıyoruz. O adayda Gürdal Topal. Evimizin anahtarını en güvendiğimiz kişiye teslim ederiz değil mi? Bu şehrin anahtarını da adaylar arasında en güvendiğimiz kişiye yani Gürdal Topal´a teslim edeceğiz. Kozan kendisi ile muhabbet edebileceği, huzur bulacağı, sorunları hep beraber çözeceği bir Belediye Başkanı arıyor. O başkan Gürdal başkan. 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gittiğimizde Büyük Birlik Partisi´nin Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal´a desteğimizi vereceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahında Kozan´a doğan yeni güneşle beraber Gürdal Topal´ı belediye başkanı yapacağız. O´nun Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Kozan´da şeffaf belediyecilik anlayışı ile yeni bir dönem başlayacak? diye konuştular.

/resimler/2019-3/29/1104426832235.jpg/resimler/2019-3/29/1105341833207.jpg