Gürdal Topal ?BİZ ÇALIŞACAĞIZ, KOZAN KAZANACAK?

Gürdal Topal ?BİZ ÇALIŞACAĞIZ, KOZAN KAZANACAK?

Yağan yağmura rağmen Seçim Bürosu´nun açılışını gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal; ?Biz Çalışacağız, Kozan Kazanacak? diyerek, 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimler için tüm Kozanlının desteğini istedi.

31 Mart yerel seçimleri için rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu´nun partisi Büyük Birlik Partisi´nden belediye başkan adayı olan Gürdal Topal, seçim bürosunun açılışını yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirdi.

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine giden Gürdal Topal, Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal İl Başkanı, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile yağan yağmurun altında seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Karacaoğlan Mahallesi Şehit Hüseyin Soydan Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışı yağan yağmurun altında gerçekleştirildi. Açılış programında ilk olarak, Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal bir konuşma gerçekleştirdi. Kaptan Kartal konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 20 yıl siyaset yaptığını, 31 Mart yerel seçimlerinde Kozan Belediyesi´ni alarak bu hediyeyi Muhsin Yazıcıoğlu´na hediye etmeleri için Kozanlılardan Gürdal Topal´a destek istedi.

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal´da selamlarla konuşmasına başladı. Gürdal Topal yağan yağmura rağmen kendisine getirilen şemsiyeyi kabul etmeyerek, ?beni desteklemeye gelen vatandaşlar ıslanıyorsa, ben de sanırım? diyerek konuşmasına başladı.

Topal konuşmasında Kozan´a yapacağı hizmetleri, hazırladığı projeleri anlattı. Gürdal Topal bu yola baş koyarken kendisine destek olacak proje ekibi ile birlikte çalışma yaptıklarını kaydederek sözlerine şöyle devam etti:

?21´inci yüzyılda olmamıza rağmen Kozan çok geride kalmış bir ilçe. ?Kozanlılar buna layık değil? diyerek Kozan Belediye Başkan Adayı olduk. Kozan´a yapacağımız hizmetlerin hepsini hep birlikte yapacağız. Hiç kimse; ?Büyükşehir hizmet vermiyor? demesin. Türkiye´nin birçok yerine gidiyoruz. Türkiye´nin hiçbir yerinde Kozan gibi Adana gibi yönetim şekli yok. Belediyenin bütçesi kendine yeter. Düşünsenize; Dağılcak gibi lokanta zarar edecek, Kozan İmar Limited Şirketi zarar edecek, ekmek fırını zarar edecek bütçeden gelen paralar oralara aktarılacak. Buna akıl fikir erer mi? Biz, bunların hepsine dur diyeceğiz? dedi.

Cezaevi ziyaretinde cezaevi müdürü ile yaptığı sohbette, yaş ortalamasının 20 ile 30 yaş arasında olduğunu öğrenen Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemesi için eğlenmeleri ve çalışmaları için belediye olarak mücadele edeceklerinin altını çizdi. ?Gençlere iş verilmezse, nesil kötüye gider? diyen Gürdal Topal sözlerine şöyle devam etti:

?Halkın tek istediği huzurdur. Halkın huzuru kalmadı. Bizler neşe kaynağı insanlarız. Eski neşemizi almak için, bütün Kozanlılarla oturup neler yapacağımızı istişare edeceğiz? dedi.

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, seçimlere kısa bir süre kaldığını ifade ederek; hiçbir seçim yatırımı almadıklarını ve 600 trilyon paranın siyasi partilere verildiğini, bu parayla Kozan´ın İhya edilebileceğini sözlerine ekledi.

Gürdal Topal konuşmasının sonunda yağan yağmura rağmen kendisini desteklemeye gelen bütün vatandaşlardan helallik istemeyide eksik etmedi.

Yapılan konuşmaların ardından Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ve seçim bürosu açılışına katılanlar kurdele kesimini gerçekleştirdiler.

Gürdal Topal kendisini desteklemeye gelen bütün vatandaşlarla tek tek ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Gelen tebrikleri kabul etti.

/resimler/2019-2/25/1619488030089.jpg/resimler/2019-2/25/1620112718149.jpg