Gürdal Topal; ?İş yapan başkan olacağım?

Gürdal Topal; ?İş yapan başkan olacağım?

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, basın mensupları ile Bucak Göz Mahallesi´nde bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, basın mensupları ile Bucak Göz Mahallesi´nde bir araya geldi.

31 Mart yerel seçimleri için Büyük Birlik Partisi´nden Kozan Belediye Başkan Aday olan Gürdal Topal, Kozan´ın yerel ve ulusal basın mensupları ile Bucak Göz Mahallesi´nde bir araya geldi.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan Gürdal Topal, 31 Mart yerel seçimleri için büyük gayretle çalıştıklarının altını çizdi. ?Bizim için ileriye yatırım yapıyor diyorlar. Ancak biz Kozan´ın 5 yıl daha geri gitmesini istemiyoruz? diyen Topal, ?halkın bize karşı büyük bir teveccühü var? dedi.

1 Nisan sabahında Kozan Belediye başkanı olduğunda, parti rozetini çıkararak parti gözetmeksizin herkesin Belediye Başkanı olacağını söyleyen Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, Kozan´ın yaşanabilir bir kent olması için, gençlerin iş bulmak amacıyla dışarıya göç etmemesi için büyük çalışmalar yapacağını söyledi.

Vatandaşın iş yapmayan siyasetçilerden bıktığını öne süren Gürdal Topal; genç, dinamik bir siyasetçi olarak artık iş yapmayan değil, iş yapan siyasetçilerin başına gelmesini istediği için belediye başkan adayı olduğunu belirtti.

Seçim yardımı alan parti olmadıklarını, belediye imkanlarını kullanmadıklarını belirten Gürdal Topal, kendi imkanları ile siyaset yatırımı yaptıklarını ifade etti. Yaptıkları bu çalışmalarla imkanları olan parti belediye başkan adaylarından da geri kalmadıklarının altını çizdi.

Hiç kimseyle bir probleminin olmadığını da söyleyen Gürdal Topal, projelerini ve Kozan´a yapacaklarını vatandaşa anlattığını ifade etti. Kozan´ın en büyük sorunun işsizlik sorunu olduğunu dile getiren Gürdal Topal, belediyenin yol, su, asfalt gibi çalışmalarının asli görevleri olduğunu, kendilerinin bu konularda fazla siyaset yapmadığını, Kozan´ın öncelikli sorunun İşsizlik sorunu olduğundan dolayı bu sorunun çözülmesi noktasında proje hazırladıklarını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal, basın mensuplarıyla toplantısını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde de Bucak Mahallesi sakinleri ile geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantı adeta miting havasına dönüştü. Gürdal Topal burada da meclis üyeleri adayları ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yapacakları projeleri vatandaşlara anlattı.