Anahtar Kelimeler: GÜRLEN BÜTÜNLEŞMELİYİZ

GÜRLEN; ? BÜTÜNLEŞMELİYİZ?

GÜRLEN; ? BÜTÜNLEŞMELİYİZ?

Vatan Partisi Kozan İlçe Başkanlığı olağan Kurultayı Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Mevcut İlçe Başkanı Cezmi Gürlen´in  tek liste ile girdiği seçimlerde 32 delegenin 17´nin oyunu alarak tekrar İlçe Başkanı seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından konuşan İlçe Başkanı Cezmi Gürlen ?Bayrağın inmemesi, vatanın bölünmemesi, ezanın susmaması için bir araya gelmemiz lazım? dedi. Gürlen şöyle devam etti. ? bizim partide menfaat ve çıkar yok. Koltuk savaşları yok. Torpil sıraları yok. Burada birlik içerisinde ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diyen inançlı insanlar var. Bu inanca sahip olup ta bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum. Bakın ülkemiz maalesef bugünlerde çok kötü günlerden geçiyor. Bu kötü kaderi yenebilmemiz için vatanseverlerin bir araya gelmesinin şart olduğuna inanıyorum. Görüyoruz şehit cenazeleri her geçen gün daha çok gelmeye başladı. Gelmeye de devam edecek. Bunun tek çözümü emperyalizme karşı tüm vatanseverlerin kenetlenmesi, birleşmesi ve bir araya gelmesidir.

Kozan tarıma dayalı bir ilçemiz. Çok yakınlarda bir Rus uçağı düşürdük. Bu düşen uçak maalesef Türk ekonomisini düşürdü. Kozan´dan 150-200 tır narenciye giderken şimdi 2-3 tır narenciye gidiyor. Etrafımızda dostumuz kalmadı. Anayasayı tanımayan bir cumhurbaşkanımız var. Bende kendisini hiç tanımıyorum. O´nun gölgesinde bir başbakanımız var. Ben onu da tanımıyorum. Bu ülkede bayrağın inmemesi için, vatanın bölünmemesi için, ezanın susmaması için mutlaka bir araya gelmemiz lazım ? dedi. Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin ?Türkiye bir yol ayrımına gelmiştir. O yollardan biri yanı başımızdaki Suriye´ye dönmesidir. Eğer şimdiye kadar geldiğimiz gibi yürümeye devam edersek bunun sonu Suriye olmaktır. Diğer bir yol ise bu milletin yeniden ayağa kalkması ve buna hayır demesidir. Milli bir hükümetin kurulması gereklidir.

Açılım politikasıyla ülkenin bir bölümü bölücü terör örgütüne bırakıldı. Deyim yerindeyse ülke bölünmenin eşiğine getirildi.

PKK işin görünen kısmı biz aslında ABD ile savaşıyoruz. Ordu Silopi´de operasyon yapıyor. PKK´nın barındığı bir evde ABD yapımı insansız hava aracı çıkıyor? dedi. Son olarak Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan da bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Kozan İlçe Başkanı Cezmi Gürlen tekrar seçilirken yeni  yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bahadır Ünüvar, Mehmet Karat, Arife Kenger, Nevzat Çapan, Ayhan Özgür, Berker Karaömerlioğlu ve Muhammet Kurkan.

Vatan Partisi olağan kongresine  Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Vatan Partisi Adana İl Başkanı Selver Kaplan, ADD Kozan Şube Başkanı Av. Zihni Çubukçu, MHP Belediye Meclis Üyesi Rahmi Enişte ve çevre ilçelerin ilçe başkanları katıldı.