Anahtar Kelimeler: GÜVENİN ADRESİ KOZAN GAYRİMENKUL

GÜVENİN TEK ADRESİ KOZAN GAYRİMENKUL

GÜVENİN TEK ADRESİ KOZAN GAYRİMENKUL

İşletmeciliğini Fatih Yüce'nin yaptığı Kozan Gayrimenkul Irmak Caddesi Denizbank karşısında hizmete girdi.

Sektörünün lider ismi olmaya aday olan Kozan Gayrimenkul her türlü ev, arsa, bahçe, tarla vs. alanlarda güvenin tek adresi olmaya hazır. Yaklaşık 1 yıl önce hizmete giren Kozan Gayrimenkul sahibi Fatih Yüce kendilerinin en önemli prensiplerinden bir tanesinin “Güven” olduğunu ifade etti.

Fatih yüce: “Emlak sektörüne yaklaşık 1 yıl önce girdik. Gayrimenkul, alım satım, ev, daire, arsa, bağ, bahçe, gibi satışlara aracılık ediyoruz. Bu yaptığımız işlerin hepsini güvenli bir şekilde yapıyoruz. Uygun fiyata cazip teklifleri müşterilerimize sunuyoruz. Ev sahipleri ve müşterileri aldatmadan iki tarafta aldanmasın diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ev sahipleri yüksek fiyat istiyor. Onlara diyoruz ki: “Bu evin değeri şudur." Bu şekilde ikna ediyoruz. Müşteriler de ödeme noktasında kolaylık sağlıyoruz. Araba, arsa takaslarına müteahhitleri ikna etme noktasında aracılık yapıyoruz. Ticaretin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa, iki tarafı memnun edecek şekilde pazarlığı bitiriyoruz. İki tarafın da güvene ihtiyacı var. Şeffaf bir satış politikası izliyoruz. İnsanları kırmadan dökmeden ticaretimizi doğru yolda yürüterek neticelendirmek istiyoruz” İfadelerini kullandı.

“7/24 hizmetteyiz”

 Kozan Gayrimenkul sahibi Fatih Yüce günün her saatinde müşterilerin kendilerine ulaşabileceğini ifade etti. “www.kozangayrimenkuldan.com  sitesi üzerinden evlerimizi ve dairelerimizi yayına koyuyoruz” diyen Fatih Yüce: "www.sahibinden.com  adresinde de ilanlarımız var. Bu sayı şu anda 25 ama daha çok ilan koymayı planlıyoruz. Cep telefonu numaramız: 0546 230 48 46. 7 gün 24 saat arayabilirler. Akşam geç saat de olsa mesaj atabilirler. Biz kendilerine döneriz” ifadelerini kullandı.