Hacımirzalı Mahallesi'nde Ömer Gezici Muhtar Adayı*

Hacımirzalı Mahallesi

Hacımirzalı Mahallesi sakinleri için sevindirici bir haber! 2024 Mart ayındaki Mahalli İdareler Seçimleri için Ömer Gezici, Hacımirzalı Mahallesi Muhtarlığı'na aday olduğunu duyurdu.

Hacımirzalı Mahallesi'nin ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hizmet kalitesini artırmak için çıktığı bu yolda, Ömer Gezici tüm mahalle sakinlerinin yanında olacağını söyledi. Kaliteli hizmetleri sunmak amacıyla çalışacaklarını vurgulayan Gezici, mahalle sakinlerinden destek bekliyor.

 

Ömer Gezici'nin adaylık açıklamasıyla beraber destek talepleri de başlamış durumda. Hacımirzalı Mahallesi'nin daha güzel bir geleceğe ulaşabilmesi için Gezici'nin dostları ve arkadaşlarından desteğini bekliyor.

 

Hacımirzalı Mahallesi'nde yaşayan her bireyin memnuniyetini sağlamayı, yaşam kalitesini yükseltmeyi ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen Ömer Gezici, mahalle sakinleriyle birlikte çalışarak olumlu sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor.

 

Ömer Gezici, Hacımirzalı Mahallesi'ne hizmet etmek için aday olduğunu duyururken, mahallenin sorunlarını çözmek ve yaşam standartlarını iyileştirmek için birlikte çalışma çağrısı yapıyor. Adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Gezici, mahalle sakinlerinin desteğine ihtiyaç duyduğunu ifade ediyor.

 

Hacımirzalı Mahallesi'nde gerçekleştirilecek projelerle daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçlayan Ömer Gezici, mahalle sakinlerinden destek ve dualarını bekliyor. Gelecekteki çalışmalarıyla Hacımirzalı Mahallesi'ne katkı sağlamayı ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.