Halaçoğlu ?Abimin Sözlerinin Arkasındayım?

Halaçoğlu ?Abimin Sözlerinin Arkasındayım?

- Eski Belediye Meclis Üyesi Süleyman Halaçoğlu, geçtiğimiz hafta ilçemizde yayın hayatını sürdüren yerel bir gazetede eski MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´nun Hayır kampanyaları ve çalışmaları, Halaçoğlu ailesini bağlamadığını iddia etmişti.

K.Ekspres- Eski Belediye Meclis Üyesi Süleyman Halaçoğlu, geçtiğimiz hafta ilçemizde yayın hayatını sürdüren yerel bir gazetede eski MHP Kayseri Milletvekili  Yusuf Halaçoğlu´nun Hayır kampanyaları ve çalışmaları, Halaçoğlu ailesini bağlamadığını iddia etmişti.

Süleyman Halaçoğlu´nun açıklamasına bir destek de kardeşi Mustafa Halaçoğlu´ndan geldi.

Halaçoğlu gazetemize verdiği özel demeçte ? Abim Süleyman Halaçoğlu´nun sözlerinin tamamına katılıyorum. Halaçoğlu ailesi büyük bir ailedir. Kişilerin ve şahısların zaman zaman farklı düşüncelere sahip olmaları gayet normal bir durumdur. Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Evet amcamızın oğludur. Düşüncelerine ve görüşüne saygı duyduğumu ifade ederken gittiği yolu tasvip etmiyorum. Ülkemizin geleceği için ben evet diyorum. Her gittiğim ortamda ve çalışma sahalarımda evet demekten de geri durmuyorum.

Aynı zamanda ben Ak Ocaklar Adana İl Yönetim Kurulu Üyesiyim. Siyasi görüşümde toplumun her kesimince yakından bilinmektedir. Kurulduğu ilk günden bu yana Ak Parti ile olan gönül bağımız dün de, bugün de, yarın da sürecektir. Sonuç olarak Halaçoğlu Ailesinin tamamını hayırcı gibi gösterme gayretlerinin tamamen karşısındayım.? Dedi.