Anahtar Kelimeler: Halaçoğlu Emekli Oldu

Halaçoğlu Emekli Oldu

Halaçoğlu Emekli Oldu

30 yıla yakın bir süre Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde memur olarak, çeşitli birimlerde görev alan toplumun her kesimi tarafından sevilen Mustafa Halaçoğlu emekli oldu.

K.Ekspres- 30 yıla yakın bir süre Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde memur olarak, çeşitli birimlerde görev alan toplumun her kesimi tarafından sevilen Mustafa Halaçoğlu emekli oldu.

Emekli olmasının ardından kendi adına Halaçoğlu Nakliyat ve Orman Ürünleri firmasını kuran Halaçoğlu gazetemizi ziyaret etti.

Bundan bir süre önce Kozan Orman İşletmesindeki görevinden emekli olarak ayrılan Halaçoğlu kurduğu nakliyat ve orman ürünleri ticareti ile piyasadaki markalaşma yoluna devam ediyor.

Gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Araştırmacı, Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet eden Halaçoğlu ? Kurulduğu ilk yıldan buyana Kozan Ekspres Gazetesinin abonesiyim. Yerel gündemin nabzını iyi tuttuğundan hiçbir şüphem yok.

Hüseyin bey´e bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedim. Personellerin ve kendisinin gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim.? Dedi.

Erciyes ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Halaçoğlu´nun yıllardan buyana Ekspres Gazetesi okuru olduğunu kaydederek yeni kurduğu işletmesinde başarılar diledi.