Anahtar Kelimeler: Halk Eğitim Muhteşem Gece

Halk Eğitim´den Muhteşem Gece

Halk Eğitim´den Muhteşem Gece

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslar neticesinde Kozan Kapalı Spor Salonu´nda muhteşem bir gece düzenlendi.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslar neticesinde Kozan Kapalı Spor Salonu´nda muhteşem bir gece düzenlendi.

Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen gece bir dakikalık saygı duruşu ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut bir konuşma gerçekleştirdi. Akbulut konuşmasında;

 ?Her toplumun duygularını dışa vurduğu, yaşadığı yörenin özelliklerine göre oluşturduğu müzik zevki, o müzik ile var olmuş ezgileri, kendine özgü hikayeleri, eğlence türleri, halk oyunları vardır. Türk Halk Müziği ve halk oyunlarımız, yüzyıllardır yaşadığımız farklı coğrafyalardan günümüze kadar taşınmıştır. Atalarımızdan devraldığımız bu kültürel değerleri yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak ise kurumumuzun asli görevlerindendir. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´müz bu amaçla; uzun süreli gayret ve emek sonucunda sizlere güzel bir gece hazırladı. Kültür ve sanat gecemizin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür ve sanat gecesi iki bölümden oluştu. Birinci bölümde halk türkülerinden dinletiler sahne alırken, ikinci bölümde ise halk oyunları ve dans gösterileri sunuldu.

Geceye AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana 2. Başkanı Alev Ataş, daire amirleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

/resimler/2018-5/25/1747197902283.jpg/resimler/2018-5/25/1747571809261.jpg