HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM

HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 16-23 Ekim 2023 tarihleri arasında ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarda önemli başarılar elde etti.

Emniyet, ruhsatsız silah ve mühimmat ile mücadeleye devam ediyor.** Ekipler, düzenledikleri operasyonlarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 23 adet mermi ele geçirdi.

**Trafik güvenliğinin sağlanması için de sıkı denetimler yapıldı.** Yapılan denetimlerde 4 araç sürücüsüne modifiyeden, 13 motorsiklet sürücüsüne kask takmamaktan trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 4 motorsiklet ve 10 araç trafikten men edildi.

**Aranan şahısların yakalanması için de çalışmalar aralıksız devam ediyor.** Yapılan çalışmalarda 10 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

**Uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında da önemli sonuçlar elde edildi.** Ekipler, yaptıkları çalışmalarda 31.5 gram ve 55 tablet muhtelif uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirdi.

Emniyet Müdürü Fatih Alptekin, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini söyledi.