Harun Abdullah Baysal, Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Harun Abdullah Baysal, Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Harun Abdullah Baysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kozan'da görev yapan basın mensupları ile Arıkan Konağında düzenlenen akşam yemeğinde buluştu.

Baysal, gazetecilere teşekkür ederek, "Davetimi kırmayıp katıldığınız için teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sizin gününüz. Birlikte geçirdiğimiz bu akşamla emeğinizi taçlandırmak istedik. Gece gündüz emek veren, toplumsal olayları aydınlatan siz değerli basın mensuplarına desteklerimizle yanınızdayız. Basın özgürlüğü demokrasinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Sizi canı gönülden destekliyorum. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum" dedi.

Baysal, siyasi çalışmalarından ve projelerinden de bahsederek, "Kozan için ilk etapta 22 proje hazırladık. Bu projeler, Kozan'ı ileriye taşıyacak ve ufku genişletecek nitelikte. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. İkinci etap projemizde ise halkımızın istediği projeleri hayata geçireceğiz. Halkımızdan aldığımız olumlu tepkiler bize güç veriyor. Vatandaşlarımız genç, dinamik ve sorunlara çözüm üretecek bir belediye başkanı arıyorlar. Bizde o güveni ve yeteneği kendimizde görüyoruz. Daha önce kurduğumuz KOZ-DES Derneği'nde çok başarılı çalışmalara imza attık. Belediye başkanı olursam Kozan’ın gelebileceği yerleri siz düşünün" şeklinde konuştu.
Düzenlenen program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.