HARUN ABDULLAH BAYSAL'DAN BOMBA PROJELER GELİYOR

HARUN ABDULLAH BAYSAL

HARUN ABDULLAH BAYSAL'DAN BOMBA PROJELER GELİYOR

Yeniden Refah Partisi'nin Kozan Belediye Başkan Adayı Harun Abdullah Baysal, seçim kampanyası kapsamında ekonomik kalkınma ve üretken belediyecilik vurgusu yaparak bomba gibi projelerini açıklamaya devam ediyor. Baysal, Kozan'ın ekonomisine güç katacak sözleriyle dikkat çekiyor.

 

Baysal, belediyecilik anlayışını tüketen değil üreten bir perspektife taşımayı hedefliyor. Yaptığı açıklamada, Kozan'a 3 adet fabrika projesiyle gelmeyi vaat eden Baysal, bu projelerin Kozan'ın ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. 

 

Geri dönüşüm alanında yapılacak granül fabrikasıyla çöplerin artık sorun olmaktan çıkacağını vurgulayan Baysal, ikinci olarak tarımsal ürünleri paketleyip pazara sunacak bir paketleme tesisi kurma sözü verdi. Bu projeyle, Kozan'ın tarım potansiyelini daha etkin bir şekilde değerlendirme amacını güdüyor.

 

Üçüncü olarak ise temizlik ürünleri yapımına yönelik bir fabrika kuracaklarını açıklayan Baysal, bu sayede Kozanlıların uygun fiyatlarla temiz ürünlere erişebileceğini belirtti. Esnafın raflarında artık Kozan üretimi ürünlerin yer alacağını dile getiren Baysal, belediyenin ek gelir elde edeceği kaynakların artacağını ifade etti.

 

Baysal, "Bekleyin, tüketen bir belediyecilik anlayışıyla değil, üreten bir belediyecilik anlayışıyla geliyoruz. Sen yeter ki iste, Kozan'a refah gelecek." sözleriyle vaatlerini vurgulayarak, projelerinin Kozan'ı ekonomik olarak daha güçlü bir konuma getireceğine inandığını ifade etti.