Anahtar Kelimeler: Hastanede sorun çözüldü

Hastanede sorun çözüldü

Hastanede sorun çözüldü

Kozan Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardan bu yana süren otopark sorunu nihayetinde çözüldü.

Kozan Devlet Hastanesi’nin yeni binası yapıldıktan sonra hastane bahçesi içerisinde otopark sorunu yaşanmaya başladı. Yaklaşık 600 personeli bulunan Devlet Hastanesi'nde personellerin araçlarının park etmesiyle birlikte oluşan sorun vatandaşları çileden çıkarıyordu. Poliklinik veya acil servis hizmeti almak isteyen vatandaşlar hastane bahçesi içerisinde araçlarını park edecek yer bulamıyorlardı.

Eski hastanenin yıkılması ile birlikte zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Hastane ile eski hastane bahçesi arasına tüp geçit yapıldı. Personellerin araçlarını açılan alana koymaları istendi. Personel yapılan yeni otoparka araçlarını koyunca hastane bahçesi içerisinde bulunan alanlarda açılmalar oldu. Vatandaş araçlarını şimdi daha kolay park edebiliyor. Çok yoğunluk olmazsa hastane bahçesi içerisindeki otopark sorunu şimdilik çözülmüş oldu.

Vatandaşlar; "Hastane bahçesi içerisinde 3 defa tur atıyorduk. Acaba bir yer boşalır mı diye. Ancak bütün çabalarımıza rağmen park edecek yer bulamıyorduk. Hastane eski hastane bahçesinin yerini otopark yapmış personelleri için. Bu gerçekten çok güzel bir çalışma. Şimdi daha rahat otopark yeri bulabiliyoruz. Keşke, daha öncesinden bu düşünülmüş olsaydı. Daha iyi olurdu” ifadelerini kullandılar.