Hatay´ın ünlü lezzetleri artık Kozan´da

Hatay´ın ünlü lezzetleri artık Kozan´da

Zerafet Restaurant hizmete girdi

Karacaoğlan Mahallesi Işıklı Yol üzerinde eskiden Kervansaray Lokantası olarak hizmet veren işletme Zerafet Restaurant adı altında yeni yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor.

İşletmeciliğini Olgun Ölmez´in yaptığı Zerafet Restaurant, farklı damak tatlarına hitap eden içeriğe sahip. Her türlü ızgara çeşitlerinin yanında Hatay´ın ünlü tepsi ve kağıt kebabı da Zerafet Restaurant farkı ile artık Kozanlı vatandaşların damak tadına sunulacak.

Karacaoğlan Mahallesi Işıklı Yol üzerinde geniş, ferah ve hijyenik bir ortamda yemek yenilebilecek ortamı sunan Zerafet Restaurant, farklı damak tatları ile Kozan´da adını üst seviyelere çıkaracak potasnsiyele sahip.

İşletmeci Olgun Ölmez, Kozan´da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Zerafet Restaurant´ın içeriğinde neler var onları anlattı.

Olgun Ölmez; ?Mutfakta çalışan ustalarımız kendi alanlarında uzman ustalar. Vatandaşın damak tadı için ellerinden gelen bütün hünerleri sergileyerek en güzel tadı ortaya çıkarıyorlar. Personellerimizin tamamı kendi alanlarında uzmanlaşmış personellerimizdir. Gece saat 23.00´a kadar Kozanlıların hizmetinde olacağız. Sadece bireysel değil, toplu organizasyonlarda da işletmemiz geniş bir alana sahiptir. Burada vatandaşlarımızın damak tadına sunduğumuz çeşitli lezzetler bulunuyor. İşletmemizin Kozan´a ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.

/resimler/2019-4/19/1606475101387.jpg/resimler/2019-4/19/1607055570556.jpg