HATİCE YÜCE GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

HATİCE YÜCE GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, 2015 Milletvekili adayı Hatice Yüce gazetemiz Kozan Ekspres´ i ziyaret etti.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, 2015 Milletvekili adayı Hatice Yüce gazetemiz Kozan Ekspres´ i ziyaret etti.

S.M.M.M Hatice Yüce gazetemiz Kozan Ekspres´ i ziyaret etti. Ziyaret esnasında ikili gündeme dair bir çok konuya değinerek bilgi alış verişinde bulundular. Kozan ve ülke gündemine dair bir çok konular hakkında görüşlerini beyan eden ikili muhabbetlerinin sıcaklığına ise Şehit Kubilay İlköğretim Okulunda görevli Fatma Şule Atçıoğlu eşlik etti.

Yüce ziyaret ile ilgili olarak; ? Hüseyin kardeşimizle uzun yıllardan bu yana ikili diyaloglarımız oldu. Kendisini gazetecilik yıllarından önce TV sektöründe iken tanımıştım. O günlerden bu günlere arkadaşlığımız hala devam ediyor.  Yeni iş yerine taşındığını duymama rağmen bir türlü fırsat bulup ta gelmek nasip olmadı. Kısmet bu güneymiş diyorum. Kendisi de kusura bakmasın. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı ancak bu gün gelme fırsatı bulabildik. Kendisine yayın hayatında ve sosyal hayatında başarılar dilerim? dedi.

Erciyes ise; ? Sayın Yüce ve Atçıoğlu hanımefendilere ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki hanımefendiyle de uzun yıllardan bu yana sıkı dostluk içerisindeyiz. İkisinden de Allah razı olsun. Her zaman gazetemizin yanındalar. Bu sıcak ziyaretten dolayı sayın Hatice Yüce hanıma ve sayın Fatma Şule Hanıma çok teşekkür ediyorum. dedi.