Anahtar Kelimeler: Havuz Haziran sonunda açılıyor

Havuz Haziran sonunda açılıyor

Havuz Haziran sonunda açılıyor

Sami Açıkgöz Olimpik Yüzme Havuzu Haziran ayı sonu itibariyle faaliyete başlayacak.

2019 yerel seçimlerinin hemen ardından kapatılan ve bugüne kadar da açılmayı bekleyen Sami Açıkgöz Olimpik Yüzme Havuzu nihayet bu yıl hizmete girecek. Kozan Belediye Meclisi Mayıs Ayı İkinci Oturumunda konu meclis gündemine geldi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ihalesinin yapıldığını herhangi bir aksilik çıkmazsa Haziran ayı sonu itibariyle olimpik yüzme havuzunun yeniden hizmete geçeceğini ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden Kozan Belediyesi’ne geçen tapusu Kozan Belediyesi'nde olan olimpik yüzme havuzunda bazı değişiklikler yapılacak. 5 metre olan derinlik 1.60 santime düşürülecek. Ayrıca olimpik yüzme havuzu içerisine Aqua Park’ta yapılacak. Çocuk havuzları ise, 1 metre 20 cm’de bırakılacak.

Girdi maliyetlerinin azalması için bazı tasarruflar uygulanacak. Hem elektrik, hem de diğer masrafların azaltılması için değişiklikler yapıldığı ifade edildi.

ihalenin yaklaşık 3 milyon+KDV’ye yapılacağını ifade eden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, bir aksilik çıkmazsa Haziran ayı sonu itibarıyla havuzun hizmete gireceğini ifade etti.

Mayıs Ayı Belediye Meclisi'nin ikinci oturumunda 2021 yılı kesin bütçesi de onaylandı.