Hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

Perşembe günü öğle saatlerinde Aladağ ilçesi sınırlarında bulunan Göktaş 2 Barajı´nın yükleme havuzunun taşması neticesinde, hayatını kaybeden 25 yaşındaki Sefer Aktaş düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Aladağ ilçesi sınırlarında bulunan Bereket Enerji´ye ait Göktaş 2 Barajı´nda meydana geldi. Göktaş 2 HES´te meydana gelen olayda, elektrik üretimi yapan ünitelerin henüz sebebi bilinmeyen bir arıza ile devre dışı olması ile santralin yükleme havuzunun taşması neticesinde, bu bölgedeki şevlerde çalışma yapan işçilerden Sefer Aktaş hayatını kaybetmişti. Sefer Aktaş´la birlikte çalışan 3 kişi ise hafif olarak yaralanmıştı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aktaş´ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Adli Tıp Kurumu´ndaki işlemlerin ardından 25 yaşındaki Sefer Aktaş´ın cenazesi Kozan merkez Çanaklı Mahallesi´ne getirildi.

Evli ve bir çocuk babası olan Sefer Aktaş´ın cenazesi Çanaklı Mahallesi´nde bulunan Ümmü Gülsüm Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Kozan Mezarlığı´nda son yolculuğuna uğurlandı.

Eşi Sema Aktaş gözyaşlarına hakim olamadı. Sefer Aktaş geride gözü yaşlı bir eş ve 1,5 yaşında Alparslan isminde bir erkek çocuğu bıraktı. Sefer Aktaş okunan dualarla, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşanan teknik arıza da herhangi bir ihmal var mı? Bu konu hakkında da gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra detaylar ortaya çıkacak.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki Sefer Aktaş´a Allah´tan rahmet, geride kalan gözü yaşlı ailesine ve sevdiklerine sabır diliyoruz.

/resimler/2019-5/3/1557532552259.gif