Anahtar Kelimeler: Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

11 Ayın Sultanı Ramazan´ın son 1 gününe girilirken, tüm İslam Alemini Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) coşkusu sardı.

K.Ekspres- 11 Ayın Sultanı Ramazan´ın son 1 gününe girilirken, tüm İslam Alemini Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) coşkusu sardı.

Milyonlarca Müslüman büyük bir heyecanla Ramazan Bayramı´nı bekliyor. Ramazan Bayramına 1 gün kala tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de hareketlilik başladı.

Giyim üzerine faaliyet sürdüren iş yerlerinde büyük bir hareketlilik başlarken, yoğunluğun Arife Günü tavan yapması bekleniyor.

Ramazan Bayramı Pazar Günü başlayıp Salı Günü sona ermesi nedeni ile vatandaşların gözü tatilin kaç gün olacağına çevrilmiş durumda.  Peki Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? İşte Ramazan Bayramı ile ilgili akıllarda soru işareti uyandıran tüm soruların cevapları.

Ramazan Bayramı Ne Zaman Başlayacak?

26 Mayıs tarihinde başlayan Ramazan-ı Şerif yarın sona erecek. 29 gün tutulan oruçların ardından 25 Haziran´da başlayacak olan Ramazan (Şeker) Bayramı 27 Haziran Salı gecesi sona erecek.

Kamuda Milli Eğitim Bakanlığı dışında kalan resmi kurumlar Çarşamba Gününden itibaren hizmete kaldıkları yerden devam edecekler.

Buna göre Cuma Günü (bugün) saat 17: 00 itibari ile tatile giren kamu daireleri ve çalışanları 28 Haziran Çarşamba Günü saat 08: 00 da görevlerine tekrar başlayacaklar.

Kamu alanında yalnız Milli Eğitim Bakanlığı 9 gün süre ile tatil yapabilecek.

23 Haziran Cuma Günü saat 17: 00 da tatile girecek olan Milli Eğitim Bakanlığı personelleri 3 Temmuz Pazartesi Günü göreve başlayacaklar.