HEM Sergi ve Ürün Teşhir Salonu açıldı

HEM Sergi ve Ürün Teşhir Salonu açıldı

Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Sergi ve Ürün Teşhir Salonu açılışı Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´ında katılımı ile gerçekleştirildi.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Aşağı Çarşı´ya açılan mağaza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binası yanına yapılan binaya taşındı.

Çarşamba günü iftar öncesinde gerçekleştirilen açılış programına; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz, İş Kadınları Derneği Başkanı Berman Mantı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Ve Demokrasi Derneği Başkanı Reşan Narlıer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova Kalite Derneği Başkanı Zeynep Kırılmış, Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Meral Altınkaya, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Akbulut; ?Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak ilçe merkezinde ve köylerde birçok meslek edindirme kursları açmaktayız. Bu kurslarımızda öğrendikleri bilgi ve becerileri sadece kurs süresince değil daha sonraki yaşamlarında da kullanıyorlar. Burada öğrendikleri bilgilerle üretime geçerek kendilerine ekonomi sağlayabiliyorlar. 1 yıl önce İlçe Kaymakamı´mız Sayın Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü´müz Sayın Faruk Sönmez´in öncülüğünde, Aşağı Çarşı´da açtığımız sergi ve satış mağazamızı bugün merkez binamıza taşıyoruz. Daha öncesinde olduğu gibi kursiyelerimiz tarafından üretilen ürünlerin yanında, evlerinde kendi başlarına üretim yapan ama satmak da zorluk çeken vatandaşlarımızın ürünlerine de yer vereceğiz. Özellikle kadınlarımızı üretim konusunda yüreklendirip ürünlerinin satışını sağlayarak aile bütçelerine katkı sağlamalarına yardımcı olmanın mücadelesi içerisinde olacağız. Bu mücadelemizde siz değerli paydaşlarımızın da desteğini bekliyor, sergi ve satış mağazamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

Kozan Halk Eğitimi Merkezi müdürü Bünyamin Akbulut´un konuşmasının ardından Adana´dan Gelen İl Ticaret Müdürü ve dernek başkanları da birer konuşma gerçekleştirdiler.

İlçe Müftüsü Celil Karaca dua ederek sergi ve ürün teşhir mağazasının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki heyet açılışı gerçekleştirdiler. Ürün Teşhir Salonu´nda bulunan ürünleri incelendikten sonra iftar yapıldı.

/resimler/2019-5/24/1735287905973.jpg