Anahtar Kelimeler: Herkes gider Pote kalır

Herkes gider Pote kalır

Herkes gider Pote kalır

Adana Demirspor´da ne zaman işler biraz aksasa hemen bir günah keçisi aranır ve tüm herkesin dikkati o tarafa çekilmeye çalışılır.

Haber: Emrah TUNÇ

 

Adana Demirspor´da ne zaman işler biraz aksasa hemen bir günah keçisi aranır ve tüm herkesin dikkati o tarafa çekilmeye çalışılır.

Pote, Demirsporda 3 sezon oynadı iki sezonda ligin gol kralı oldu, bu  sezon da en golcü üç oyuncudan biri. Bir forvet bir takımda ne yapmalıysa Pote geldiğinden beri bunu en iyi şekilde yaptı. Sakatlanmadı, sürekli kart görüp takımı yalnız bırakmadı. Aldığı paranın karşılığını fazlası ile verdi. Çalışkan, disiplinli, motiveli, taraftarla bağları çok güçlü. Demirspor yıllardır böyle bir futbolcu profili görmedi. Böyle bir performans verisi hiçbir futbolcudan almadı.

Sezon başına ortalama 50 oyuncu transfer bir takımın, taraftarlarının bir kısmı da bilinçli olarak Pote üzerinden olumsuz bir hava yaratma işine ortak oluyor. Yanlış

Herkes sakin olmalı. Adana Demirspor tribünü

Armaya formaya ve takıma zarar verecek bir futbolcunun ipini ilk kendi çeker.

Tabi ki Pote, diğer futbolculardan daha fazla sevilecek, daha fazla alkışlanacak. Adana Demirsporda üç yıl oynamış bir futbolcu gösterin başarılarla dolu bir performansı olan

En son ne zaman oynadı böyle bir oyuncu

Bu yüzden taraftar da her şeyin farkında

Pote´yi motive ediyor destekliyor alkışlıyor beraber fotoğraf çekiliyor.

Eskişehir maçından beri Pote performans düşüklüğü bahane gösterilerek oyundan erken çıkarılıyor. Hatta 45 dakika oynatılıyor.

Maç sonlarında konuştuğumuz her taraftarın dilinde aynı cümle

HERKES GİDER POTE KALIR.