HERKES ARIYORDU, UYURKEN BULUNDU

HERKES ARIYORDU, UYURKEN BULUNDU

Kozan'a bağlı Hamam Mahallesi Kamışova mevkiinde mısır tarlasını sularken kaybolan 29 yaşındaki Adem Süzgün, arama ekiplerinin yoğun çalışması sonucu sağ olarak bulundu.

Olay, Salı günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, mısır tarlasını sulama işi yapan Adem Süzgün, tarlaya girdikten sonra bir daha geri dönmedi. Tarla sahibinin babası durumu aileye haber vermesi üzerine Adem Süzgün için arama çalışmaları başlatıldı.

Yaklaşık 100 kişilik jandarma arama kurtarma, AFAD, jandarma komando ve iz takip köpeği 'düdük' mısır tarlasında arama çalışmaları yaptı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmaları Perşembe günü sabahına ertelendi.

Perşembe günü sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından çevrede yapılan aramalarda Adem Süzgün, bir dere kenarında baygın bir vaziyette uyurken bulundu. Süzgün, ilk müdahalenin ardından Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi. Tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Gaziköy Jandarma Karakolu'na götürülen Süzgün, verdiği ilk ifadede bulunduğu yere nasıl gittiğini hatırlamadığını ve kendinde olmadığını söyledi.

Oğlu Adem Süzgün’ün bulunarak jandarmaya getirilmesinin ardından annesi Nazife Süzgün , “ Çok şükür çocuğumuz bulundu. Jandarma ekipleri bulmuş devletimizde şimdi. Allah razı olsun herkesten. Hiç bir şey hatırlamadığını söyledi. Bahçelerin içinde bulundu. Telefonla beni aradı bizi çağırdı aynı zamanda.  Anne olarak iki gündür kötü geçti ve oğlu çok üzüldü. “Babam öldü mü?” diyordu oğlu. Çok korktuk. Bir iz olmayınca ölmüşte olabilir diye korktuk. Çok korktuk ama çok şükür jandarmamız buldu.  Alkol almış uyuya kalmış tarlada” diyerek oğlunun bulunması ile yaşadığı mutluluğu aktardı.



Anahtar Kelimeler: HERKES ARIYORDU UYURKEN BULUNDU