Anahtar Kelimeler: Herkese teşekkür geldi

Herkese teşekkür geldi

Herkese teşekkür geldi

Şubat ayı başında gerçekleştirilen boks turnuvasının ardından ev sahipliği yapan kurumlara teşekkür edildi.

Şubat ayı başında Türkiye Genç Erkekler ve Kızlar Ferdi Boks Turnuvası Kozan'da düzenlendi.  Yaklaşık 1 hafta süren şampiyonanın ardından yönünü turizme çevirmiş Kozan’ın tanıtımı da yapıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan bir hafta süren boks turnuvasında emeği geçen kurum müdürlerine ve vatandaşlara teşekkür ettiler.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, çok güzel bir etkinliğin yapıldığına dikkat çekerek, turnuvada emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintımar’ın selamını söyleyerek önümüzdeki süreçte Kozan'da farklı spor etkinliklerinin yapılacağını da kaydetti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise, Kozan tanıtımı açısından boks turnuvasının çok verimli olduğuna dikkat çekti. Türkiye'de birçok ilin dahi bu turnuvayı alamadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Kazım Özgan, birçok spor federasyonundan Kozan'da farklı alanlarda şampiyona yapılması yönünde teklifler geldiğini ifade etti. Yönünü turizme çevirmiş Kozan’da değerlerin olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kazım Özgan, sportif faaliyetlerle de bunun taçlandıralacağını söyledi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’da, bir hafta süren boks turnuvasının ardından Kozan'a gelen sporcuların ve sporseverlerin en iyi şekilde misafir edildiğine dikkat çekti. En büyük teşekkürü vatandaşlara yapan Kaymakam Şafak Gürçam, bütün kurum müdürlerine iyi bir şekilde ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti. Bu tür organizasyonların yapılması için her daim ev sahipliği yapabileceklerinin altını çizen Kaymakam Şafak Gürçam, “Biz de burada eksiklerinizi gördük. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Organizasyonun yapılmasına büyük katkı sağlayan boks antrenörü Fatih Öztürk ise, Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen bütün sporcuların çok memnun olduğuna dikkat çekerek, Kozan Kapalı Spor Salonu’nun iyileştirilerek daha büyük şampiyonalara ev sahipliği yapabileceğini belirtti.