Hilmi Baysal dur durak bilmeden çalışıyor

Hilmi Baysal dur durak bilmeden çalışıyor

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için Ak Partiden Adana Milletvekili Aday Adayı olan Hilmi Baysal seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana dur durak bilmiyor. Baysal sürdürdüğü çalışmalarına Kozan Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek devam etti. Kozan Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Açıkgöz ile dernek binasında bir araya geldi. Başkan Açıkgöz ve diğer mahalle muhtarlarının dertlerini ve sorunlarını dinleyen Baysal “muhtarların omuzunda büyük bir sorumluluk var. Seçmenle her gün yüz yüze gelen muhtarlarımız seçildiği bölgeye zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyor.  Bana Milletvekilliği görevi verilirse muhtarlarımız için elimden gelen tüm gayreti göztereceğim. Bunun sözünü sizlere veriyorum.” Şeklinde konuştu. Başkan Açıkgöz’ de “çıktığınız bu yolda size başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” şeklinde temennide bulundu.

 

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal seçim çalışmalarına radyo ve televizyon programlarına katılarak devam etti. Baysal ilk olarak Adana’ da 95.5 frekansında yayın yapan Meşk FM’ de Kırmızı Koltuk adlı programın canlı yayın konuğu oldu. Baysal sorulan sorulara içtenlikle cevap verirken “Adana hepimizin memleketi. Adana mızı sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha üst seviyelere ulaştırmak bir birey olarak hepimizin gayesidir. Bilgi ve tecrübelerim ile Adana’ yı en iyi yerlere getirmeye çalışacağım.” Şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Hilmi Baysal radyo programından sonra ulusal kanallardan Koza TV’ de canlı yayına katıldı. Murat Berhun’un hazırlayıp sunduğu Parantez adlı programa konuk olan Baysal Adana gündemini ve düşüncelerini anlattı.