Anahtar Kelimeler: Hırsızlar galeriye dadandı

Hırsızlar oto galeriye dadandı

Hırsızlar oto galeriye dadandı

Kozan’da bir oto galeriye üçüncü kez hırsızlar girdi. Her girdiklerinde akü ve bilgisayar parçalarını çalan hırsız veya hırsızlar her yerde aranıyor.

Kozan’da büyük postane arkasında bulunan Erkmen Otomotiv’e son zamanlarda hırsızlar dadandı. İş yerine arka pencereden hırsız girdiğini belirten iş yeri sahibi Yunus Erkmen; “Hırsızlar arka pencereden içeri giriyorlar. Son girdiklerinde iki kamyon aküsü, dört otomobil aküsü, masaüstü bilgisayar içerisindeki parçalarını ve iş yerinde bulunan çanta içerisindeki kişisel banka kartları ve özel eşyaları çalarak kaçmışlar. Olayı fark eder etmez hemen polise haber verdik. Polis ekipleri hırsızlığın yapıldığı yerde çalışma yaptılar. Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bu ilk defa başımıza gelmiyor. Daha önce de iki defa hırsızlık olayı meydana gelmişti” ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri hırsızlığın yaşadığı iş yerinde geniş çaplı parmak izi çalışması yaptı. Hırsızların kim ya da kimler olduğu şimdilik bilinmiyor. Polis hırsızların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.