Anahtar Kelimeler: Galeri Kozan' Hizmete Girdi

HT Oto Galeri Kozan'da Hizmete Girdi

HT Oto Galeri Kozan

Kozan'da oto sektöründe deneyim kazanmış genç iş insanı Hacı Turgut, Çanaklı Mahallesi batı geçiş çevre yolu üzerinde HT Oto Galeri'yi açtı.

Açılış törenine Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk, mahalle muhtarları ve birçok davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Bu zor dönemde elini taşın altına koyarak yeni iş yeri açan değerli kardeşimiz Hacı Turgut'a hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

İşletme sahibi Hacı Turgut ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek duygularını dile getirdi.

Yeni işletme, oto sektöründeki deneyimi ve tecrübesiyle Çanaklı Mahallesi Çevre yolu üzerinde Kozan ve çevresine hizmet vermeye başladı.

İşletmede Satışa Sunulan Araçlar

HT Oto Galeri'de, sıfır kilometre ve ikinci el otomobil, kamyonet, minibüs, kamyon ve motosiklet gibi çeşitli araçlar satışa sunuluyor.

İşletme Sahibinden Hedefler

İşletme sahibi Hacı Turgut, açılışta yaptığı konuşmada, Kozan'da oto sektörüne yeni bir soluk getirmek istediklerini söyledi. Turgut, "Oto sektöründeki deneyimimiz ve tecrübemizle Kozan ve çevresine en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Amacımız, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutmak" dedi.

Açılış Etkinliğine Yoğun İlgi

Açılış etkinliğine yoğun ilgi gösteren davetliler, HT Oto Galeri'nin hayırlı olmasını dilediler.