Anahtar Kelimeler: Hüzünlü Veda

Hüzünlü Veda

Hüzünlü Veda

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı´nda görevli olan Uzman Jandarma 7 Kademeli Çavuş Kenan Yiğit´in Karaman´a tayini çıktı.

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı´nda görevli olan Uzman Jandarma 7 Kademeli Çavuş Kenan Yiğit´in Karaman´a tayini çıktı.

Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı´na 2012 yılında gelen Kenan Yiğit, 6 yıl boyunca İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde Olay Yeri İnceleme Uzmanı olarak görev yaptı. Uzman Jandarma 7 Kademeli Çavuş Kenan Yiğit, Kozan´da görev yaptığı süre boyunca aydınlatılması gereken birçok olayın perde arkasındaki olayları çözmüş, yaptığı çalışmalar ile başta Jandarma Komutanlığı´nın ve Kozan halkının büyük beğenisini topladı.

Kozan´da yaptığı 6 yıllık görevin ardından Karaman İl Jandarma Komutanlığına tayini çıkan Kenan Yiğit, Kozan´dan ayrılmadan önce Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret ederek helallik istedi.

Gerçekleşen veda ziyaretinde Uzman Jandarma Çavuş Kenan Yiğit, Hüseyin Erciyes ile bir süre sohbet ettikten sonra şu ifadeleri kullandı:

?6 yıl önce Kozan´da göreve başladım. Bu süre içerisinde İlçe Jandarma Komutanlığı´nda olay yeri uzmanı olarak görev yaptım. Meydana gelen olayların aydınlatılmasında büyük önem arz eden delilleri toplayarak olayların çözümüne büyük katkı sağladığımı düşünüyorum. Görev yaptığım süre boyunca Kozan´da birçok insanla dostluklarım oldu. Karaman İlçe Jandarma Komutanlığı´na tayinim çıktı. Bu nedenle Kozan´dan ayrılıyorum. Gidebildiğim arkadaşlarıma giderek helallik istiyorum. Gidemediğim ve göremediğim arkadaşlarım varsa onlardan da haklarını helal etmelerini istiyorum? dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Uzmanı olarak görev yapan Uzman Jandarma 7 Kademeli Çavuş Kenan Yiğit´e 6 yıl süre boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, kendi yönünden bir hakkı varsa helal ettiğini söyledi.

Erciyes; ?Kenan Bey başarılı bir asker. Her nerede olursa olsun vatanı, milleti ve bayrağı için her zaman canını seve seve verebilecek bir insan. Vatanın bölünmez bütünlüğünü ve bekasını korumak için 7/24 görevdedir. Kendisinin Kozan´dan ayrılmasına şahsım adına üzüntü duyarken, göreve başlayacağı Karaman İl Jandarma Komutanlığı´ndaki yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Yolu açık olsun? diye konuştu.