Anahtar Kelimeler: Huzurun Mimarı Öztürk

Huzurun Mimarı Öztürk

Huzurun Mimarı Öztürk

BİNLER SOKAĞA AKTI

Millet ittifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk´ün büyük mitinginde binlerce insan sokağa döküldü. Kozan; ?BU İŞ TAMAM? dedi.

31 Mart yerel seçimleri için iyi Parti´den Millet İttifakı´nın adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Musa Öztürk, 17. mitingini yaptı. 17. büyük mitingde binlerce insan Belediye Sineması önünde  önünde buluştu.

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk, 31 Mart yerel seçimleri için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını tamamladı. Dün akşam Belediye Sineması önünde yağan yağmura rağmen binlerce vatandaş Musa Öztürk ve Zeydan Karalar için bir araya geldi. Musa Öztürk,  Zeydan Karalar ile birlikte omuz omuza el ele vererek 31 Mart yerel seçimlerinde halkın hem Kozan´ı, hem de Adana´yı bütün ilçeleri ile birlikte Millet İttifakı´na emanet edeceklerini ifade ettiler.

Kozan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlattı. Bundan sonraki dönemde de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte yapacakları çalışmaları tek tek anlattı.

Musa Öztürk yeni dönemde; yeni belediye hizmet binasını, gençler için 500 kişilik Etüt Merkezi´ni, Sosyal Yaşam Merkezi´ni, gençler için büyük spor tesisini, Kozan geneline 5 adet kreş, mahalle konakları ve bir çok hizmeti hayata geçireceklerini vatandaşların önünde söz verdi.

Musa Öztürk 5 yıl içerisinde kısıtlı imkanlar ile vatandaşlara hizmet götürdüklerini ifade ederek, kısıtlı imkânlarla da olsa, Kozan´da büyük hizmetlere imza attıklarını, bu hizmetlerin en büyüğünün de ?HUZUR? olduğunu dile getirdi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde vatandaşlardan oy istedi. Sadece Millet İttifakı partilerinden değil, diğer bütün parti tabanlarından da oy isteyen Musa Öztürk, yeni dönemde daha güçlü ve emin adımlarla belediyeyi şeffaf bir şekilde halkla birlikte yöneteceklerini ifade etti. Binlerce vatandaş coşku içerisinde Musa Öztürk´ü Pazar günü yapılacak olan seçimde yeniden Belediye Başkanı yapacaklarını hep bir ağızdan söylediler. Binlerce vatandaş Türk bayraklarıyla Musa Öztürk ve Zeydan Karalar´a destek olduklarını ifade ettiler.

Zeydan Karalar´da Seyhan Belediyesi´nde yaptıkları hizmetin ortada olduğunu ve Adana gibi Türkiye´nin en büyük illeri arasında olan bu şehri hizmete boğacaklarını ifade etti. Kozan´ın kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu, bu nedenle Kozan´ın yoksun kaldığı bütün hizmetleri tek tek getireceklerini ifade etti. Zeydan Karalar, kademeli olarak Temmuz ayına kadar içme suyunun %30 indirileceğini de sözlerine ekledi. Kozan´da Musa Öztürk ile Adana´da Zeydan Karalar ile birlikte bütün işlerin üstesinden geleceklerini ifade eden Zeydan Karalar, Pazar günü sandıkların Millet İttifakı ile patlayacağını söyledi.

Her iki başkan adayı da huzur için, hizmet için, gelecek için, çocuklar için, gençler için Pazar günü sandıkta Millet İttifakı´na destek istediler.

/resimler/2019-3/29/1041311961269.jpg/resimler/2019-3/29/1042043211958.jpg/resimler/2019-3/29/1042244618573.jpg/resimler/2019-3/29/1042484306580.jpg