İbrahim Erol, İyi Parti Kozan Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı

İbrahim Erol, İyi Parti Kozan Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıkladı

Kozan'ın sevilen isimlerinden (Çavuş) Ahmet Erol'un oğlu veteriner hekim İbrahim Erol, muhteşem bir toplantı ile İyi Parti Kozan Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı.

Sis Müzikhol'de gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasına Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin yanı sıra İbrahim Erol'un ailesi ve yakınları katıldı. Aday adaylığı açıklaması programına Kozan Belediye Başkanı ve İyi Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan da katıldı.

İbrahim Erol ve ailesi gelen misafirlerle yakından ilgilenirken Kazım Özgan ise salondaki herkesi tek tek selamladı.

İyi Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İbrahim Erol; "İyi Parti Belediye Meclis Üyeliği adaylığımı açıkladığım bugünde, sizlerin desteğiyle bu yolda yürümekten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

1992 yılında Kozan'da doğdum, eğitim hayatımı Kozan'da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde eğitim aldım. Ardından Kozan'da Sis Veteriner Kliniği'ni kurarak işletmeciliğini ve hekimliğini yapmaktayım. Ben de Kazım Başkan gibi Tavşantepe'nin bir evladıyım ve köklerimden gurur duyuyorum.

Siyasi kariyerime Gelecek Partisi Kozan Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozan Gençlik Kolları Başkanı olarak başladım. Ancak bu seçimde partimizin yerel seçimlerde aday çıkarmama kararı almasıyla, İlçe Başkanımla yaptığımız istişareler sonucunda, mevcut Belediye Başkanımız Mimar Kazım Özgan ile birlikte yol yürümeye karar verdik. Bu doğrultuda, ailem ve dostlarımın ısrarıyla İyi Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi adaylığımı açıklıyorum.

Aday adaylık sürecimde neden Kazım Özgan sorusuyla karşılaştım ve bu konuda, Kazım Özgan'ın Kozan için değerini bizzat tanıklık ettiğim, kişiliği, şahsiyeti ve mütevaziliği üzerinden anlattım. Üniversite yıllarımda Kozan'a gelen arkadaşlarımın da onun imzasını gördüklerini ve Kozan için bir marka olduğunu ifade ettim.

31 Mart Yerel Seçimlerinde, hem Mimar Kazım Özgan'a, hem de kendi meclis üyeliği adaylığıma desteklerinizi bekliyorum. Ve pusulada birinci sıradayız, amblemimiz güneş. İyilik iyidir, kazanan iyiler olsun." dedi.

Düzenlenen toplantıda Kazım Özkan da bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada Kozan Belediye Başkanlığı için son kez aday olduğunu ve son kez destek beklediğini ifade etti. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlatan ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapmayı planladığı projeleri anlatan Özgan, kendisinin Tavşantepe Mahallesi'nde çocukluğunun geçtiğini, burada büyüdüğünü ve Tavşantepe Mahallesi'nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu dile getirerek Tavşantepe Mahallesi sakinlerinden tam destek beklediğini ifade etti.

Düzenlenen aday adaylığı programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.