İdlib Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

İdlib Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye´nin İdlib bölgesinde, teröristlerin bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan DSİ çalışanı 57 yaşındaki Mahmut Pakyürek, memleketi İmamoğlu´na bağlı Koyunevi mahallesinde son yolculuğuna uğurlan

Suriye´nin İdlib bölgesinde, teröristlerin bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan DSİ çalışanı 57 yaşındaki Mahmut Pakyürek, memleketi İmamoğlu´na bağlı Koyunevi mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İdlib´in kuzeyinde hareket halindeki konvoya, bölücü terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla yapılan saldırıda ağır yaralanan ve günlerdir Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde tedavi gören DSİ 6. Bölge Müdürlüğü çalışanı Mahmut Pakyürek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Pakyürek´in cenaze törenine; ailesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, milletvekilleri ile askeri ve sivil erkan katıldı. Bakan Eroğlu, Pakyürek´in yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Evli ve 4 çocuk babası Pakyürek´in kuzeni ise ağlamaktan bayılıp hastaneye kaldırılırken, şehidin İsmail adındaki oğlunun polis olduğu öğrenildi.

Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Pakyürek´in cenazesi İmamoğlu ilçesine bağlı Koyunevi Köyü Mezarlığı´nda toprağa verildi.