Anahtar Kelimeler: otomobil kafaya çarpıştı yaralı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

Kozan'a bağlı Çulluuşağı Mahallesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Kaza, Kozan-Feke karayolu Çulluuşağı Mahallesi Dişbudak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İlyas Şen yönetimindeki otomobil ile Cuma Taşyürek yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında sürücülerle birlikte araçta bulunan İsa Taşyürek isimli vatandaş yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, haberi alan yakınları hastaneye akın etti.

Kazadan dolayı Feke Kozan karayolu kısmen trafiğe kapanırken, Jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken jandarmanın 3 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak adli tahkikat a başladığı öğrenildi.