İkinci dönemin ilk semineri verildi

İkinci dönemin ilk semineri verildi

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği´nde görevli polisler tarafından verilen ?Sosyal Medya Geldi Hayat Değişti? seminerlerine, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 2. yarısında da devam ediliyor. İlk seminer Bucak Çok Program

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği´nde görevli polisler tarafından verilen ?Sosyal Medya Geldi Hayat Değişti? seminerlerine, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 2. yarısında da devam ediliyor. İlk seminer Bucak Çok Programlı Lisesi´nde verildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen ?Sosyal Medya Geldi Hayat Değişti? projesi kapsamında, eğitim ve öğretim yılının 2. yarısında da devam ediliyor. İkinci yarının ilk semineri Bucak Çok Programlı Lisesi´nde verildi. Seminere 100 civarında öğrenci katıldı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği´nde görevli polisler, sosyal medyanın hayatımıza girdiği günden itibaren, hayatın nasıl değiştiğini anlattılar. Sosyal medyanın ve internetin; hem zararlarını, hem de yararlarını anlattılar. Bilinçli kullanıldığı zaman sosyal medyanın ve internetin çok verimli olabileceğini, ancak bilinçsiz bir şekilde kullanıldığı zaman da kötü niyetli kişilerin kötü emellerine alet olabileceklerini belirttiler.

Bucak Çok Programlı Lisesi´nde ki yaklaşık 100 öğrenci, verilen semineri kür dikkat dinlediler. Okul Müdürü Eyüp Minen´de öğrencilerle birlikte semineri dinledi.

Seminer sonrasında öğrenciler kafalarına takılan soruları görevli polis memuru Sinan Savran´a sordular. Sinan Savran´da öğrencilere açık ve net bir şekilde sordukları sorulara cevap verdi.