Anahtar Kelimeler: Protokolünden Anlamlı Ziyaret

İlçe Protokolünden 8 Mart’ta Anlamlı Ziyaret

İlçe Protokolünden 8 Mart’ta Anlamlı Ziyaret

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret ettiler.

Kaymakam Gürçam, Başkan Özgan ve beraberindeki heyet şehit annelerinin ellerini öperek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak çiçek takdiminde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit anneleri ise böyle özel bir günde hatırlanmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek ilçe protokolüne anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam şehit ve gazilerimizin anneleri, eşleri ve kız kardeşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sağlık, huzur ve esenlikler diledi. Kaymakam Gürçam şehit ve gazilerimizin yakınlarına çiçek takdiminde bulunarak günlerini kutladı.

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan; “Aziz şehitlerimizin kıymetli hatıraları olan anneleri bizim en değerli varlıklarımızdır. Bizler bugün bu topraklarda rahatça gezebiliyorsak aziz şehitlerimiz ve kıymetli gazilerimiz sayesindedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü ve bizlerin en kıymetli varlıkları olan Şehit ve Gazi annelerimizi, şehit eşlerini ve yakınlarını ziyaret ederek günlerini kutluyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır.Bu vesile ile başta Şehit ve Gazi Annelerimiz, onların değerli eşleri ve kız kardeşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” dedi.