Anahtar Kelimeler: etapta   istihdam edilecek

İlk etapta 50  kişi istihdam edilecek

İlk etapta 50  kişi istihdam edilecek

Kozan Organize Sanayi Bölgesi’ne Green Energy tarafından açılacak olan fabrika 3 ay içerisinde faaliyete geçecek. İlk etapta, 50 kişi istihdam edilecek.

Dubaili yatırımcılar mısır şurubundan etil alkol üretmek için  Türkiye’de sadece Kozan Organize Sanayi Bölgesi’ne 9800 metrekare arsaya fabrika kuruyorlar. Geçtiğimiz yıl Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile anlaşma sağlandı. Aradan geçen bir yılın ardından çalışmalar hızlandı ve fabrika 3 ay içerisinde üretime başlayacak. İlk etapta 50 kişinin istihdam edileceği fabrikada mısır şurubundan etil alkol üretimi gerçekleştirilecek.

Kozan Kaymakamı ve Kozan Organize Sanayisi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Gürçam ve Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın açılacak olan fabrikada incelemelerde bulundular.

Kaymakam Şafak Gürçam, Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nin yatırımcılar tarafından tercih edilecek duruma geldiğine dikkat çekerek, önümüzdeki süreçte daha fazla büyük firmaların Kozan'a gelmesi için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade etti. Green Energy firmasının da mısır şurubundan etil alkol üretimi yapacağını, ilk etapta 50 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.