Anahtar Kelimeler: yumruk bugün atılıyor

İlk yumruk bugün atılıyor

İlk yumruk bugün atılıyor

Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası bugün başlıyor. Boksörler İlk yumruğu bugün atacak.

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü İle Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Oral Arslan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası bugün Kozan'da başlıyor. 16.00 itibariyle Kapalı Spor Salonunda başlayacak olan şampiyona için Türkiye'nin dört bir tarafından milli boksörler ve boks kulüpleri Kozan'a geldi.

Yaklaşık 900 sporcunun farklı kategorilerde yarışacağı şampiyona Pazar günü sona erecek. Turnuvada uzama olursa Pazartesi günü de şampiyona devam edecek ve sona erecek. İlgili bütün kurumlar günler öncesinden yapılacak olan boks şampiyonası ile ilgili olarak gerekli çalışmaları yaptılar. Teknik  olarak dün yapılan toplantının ardından bugün boks şampiyonasının startı verilmiş olacak. 12 kız, 13 erkek ayrı kategoride 17 ve 18 yaşındaki genç sporcuların yarışacağı boks şampiyonası sonucunda dereceye girenler Türkiye'yi Avrupa'da temsil etme hakkı kazanacak.

Şampiyona için bütün hazırlıklar tamamlandı. Konaklama-yeme-içme ve organizasyon ile ilgili olarak herhangi bir eksikliğin bulunmadığı öğrenildi. Oral Arslan yakın zamanda kaybettiğimiz bir boks antrenörü. Onun adına yapılacak olan şampiyona tüm vatandaşlarda heyecanlandırdı. Kozan gibi gelişmekte olan bir ilçenin böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmasından dolayı vatandaşların da memnuniyetleri olumlu yönde.