İNKILÂP İLKOKULU BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

İNKILÂP İLKOKULU BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

İnkılâp İlkokulu okul bünyesinde düzenlediği çeşitli yarışmalarda dereceye giren velilere, öğrencilere ödüllerini ve İnkılâp İlkokuluna maddi destek veren Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir´e, Kozan Sancaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Kundurac

Geçtiğimiz yıl İnkılâp İlkokulu Müdürlüğüne Turan Pazarcının atanmasıyla okul düzenlediği etkinliklerle ve sosyal projelerle adından sıkça söz ettirmeye başladı.

İnkılâp İlkokulu Müdürü Turan Pazarcı programa katılan davetlilere İnkılâp İlkokuluna maddi destek veren Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir´e, Kozan Sancaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Kunduracılar Odası Başkanı Yahya Ocak´a ve Ali Rıza Dükünlü´ye, 2015-2016 eğitim öğretim yılın içinde yarışma projelerini başarıyla uygulayan öğretmenlere teşekkür etti.

 İlk olarak ?İnkılâp Ailesi Okuyor? yarışmasında dereceye giren Öğrenci Velileri Yusuf Ateş´e, Pınar Dağlı´ya ve Hüseyin Öztürk´e, Derya Kayadelen´e, yarışmaya katılan en yaşlı Veliler olan Mürüvvet Özcan´a, Neval Kesilmez´e, ödüllerini Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir tarafından verildi. Arından İnkılâp İlkokulu folklor ekibini gösterileri beğeni ile izlendi. Daha sonra Şehit Kubilay İlkokulu tarafından düzenlenen Yakar top turnuvasında şampiyon olan öğrencilere kupaları Şehit Kubilay Okul Müdürü Umut Gül tarafından takdim edildi. Şampiyon olan takıma okula verilen 12 adet bisiklet hediye edildi.

Vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılamak için hazırlanan Bayrak gösterisi programa katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

İlçe genelinde öğrencilere gazete okuma alışkanlığını kazandırmak için başlatılan ?Gazetemi okuyorum, Bisikletime Biniyorum?  yarışmasında dereceye giren 100. Yıl İlkokulu 3/ A öğrencisi Mehmet Efe Uçar´a, Arslanpaşa İlkokulu 3/ B sınıfı öğrencisi Gülistan Baykul´a, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi İlayda Durmuş´a ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

İnkılâp İlkokulu Mehter Takımının gösterisi ise ilgiyle izlendi. Program ikram bölümüyle son buldu. Folklor ekibinin ve mehteran ekibinin tüm malzemelerinin Kozan Adliyesi tarafından karşılandığı öğrenildi.