Anahtar Kelimeler: Mobilya Kozan Şubesi açıldı

İpek Mobilya Kozan Şubesi açıldı

İpek Mobilya Kozan Şubesi açıldı

Kozan'a mobilya sektöründe iddialı firmalardan biri olan İpek Mobilya Serhan Gültekin güvencesi ile Çevre Yolu’nda mağaza açtı.

1991 yılından bu yana Türkiye'de ürettiği ürünler ile kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam eden İpek Mobilya Kozan Şubesi Serhan Gültekin güvencesi ile Çevre Yolu Çanaklı yol kavşağı Alin Motorss yanında hizmete girdi. Kozan’da firma olarak tecrübeli ve uzmanlaşmış kadrosuyla profesyonel hizmet, çeşitlilik ve uygun fiyatlar ile müşterilerini bekleyen İpek Mobilya’da aradığınız her türlü kaliteli ürünü bulabilirsiniz.

Evlenecekler, evini yenileyecek olanlar İpek Mobilya Kozan Şubesi’ne uğramadan alışverişe karar vermemeli. İpek Mobilya Kozan Şubesi sahibi Serhan Gültekin; "Uygun kampanya ve taksitlerimizle kaliteyi ve markayı önemseyen herkesi mağazamıza bekleriz. Kaliteli ürünler ve tecrübeli personellerimiz ile alışverişinizi sıcak bir ortamda yapma fırsatını İpek Mobilya Kozan’da bulabilirsiniz. Bizler, İpek Mobilya Kozan Şubesi olarak, Develi Bulvarı (çevre yolu) Çanaklı kavşağı Alin Motorss yanında hizmet veriyoruz. Mağazamıza herkesi bekliyoruz. Kaliteyi uygun fiyatı fark etmek için bütün Kozanlıları mağazamıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İpek Mobilya Kozan Şubesi’nin Kozan’a açılmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren müşteri Gülseren Topuz; “Türkiye'nin önde gelen markalarından İpek Mobilya'nın Kozan’a Serhan Gültekin güvencesi ile böyle büyük bir mağaza açmasından dolayı çok mutluyum. Hem Serhan kardeşim, hem de çalışanları müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar. İpek Mobilya’ya zaten diyecek hiçbir şey yok. Türkiye'nin en önemli firmalarından bir tanesi. Kozan’ımıza açılmasında emeği geçen başta Serhan Gültekin olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İpek Mobilya Kozan Şubesi çalışanlarına hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulunuyorum” İfadelerini kullandı.