İPEK MOBİLYA KOZANSPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

İPEK MOBİLYA KOZANSPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

İpek Mobilya Kozanspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçında Ceyhan Gücü ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak sezona galibiyetle başladı. Teknik Direktör Yusuf Özbolat, “Hedefimiz namağlup şampiyonluk” dedi.

TFF 1. Amatör Küme’de mücadele eden İpek Mobilya Kozanspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçını 2-1 kazanarak hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Ceyhan Sentetik Stadı'nda oynanan karşılaşmada İpek Mobilya Kozanspor, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Maçta dikkat çeken bir diğer konu ise Ceyhan sentetik sahasının bakımsız ve kötü durumda olmasıydı. Sahadaki olumsuz koşullara rağmen İpek Mobilya Kozansporlu oyuncular birçok gol fırsatı yakaladı, ancak 9-10 net gol pozisyonu talihsizlikle sonuçlandı.
Teknik Direktör Yusuf Özbolat, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Maçın 10. dakikasında Erdem’in golüyle 1-0 öne geçtik. 25. dakikada Emre’nin golüyle durumu 2-0 yaptık ve ilk yarıyı bu skorla tamamladık. 65. dakikada maalesef rakibimiz durumu 2-1’e getirdi. Ancak maç boyunca oyuncularımızın üstün gayreti takımı ayakta tuttu. Sahanın kötü olması nedeniyle yaklaşık 9-10 tane net gol pozisyonunu kaçırdık. Önümüzdeki hafta kendi evimizde İsmet Atlı Şehir Stadı'nda Simeranya Spor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maç için hazırlıklarımıza başladık ve hedefimiz bir 3 puan daha alarak yolumuza devam etmek," dedi.
Kulüp Başkanı Serhan Gültekin ise yaptığı açıklamada, "Lige çok güzel bir başlangıç yaptık. Futbolcularımız çok iyi oynadılar ve 2-1 kazandık. Ancak net pozisyonlarımız vardı; 9-10 tane pozisyonu kaçırdık, durum daha da farklı olabilirdi. Bundan sonra önümüze bakacağız ve bu ligi namağlup kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımız, teknik heyetimiz ve yönetimimizle birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Bütün Kozanlıların ve sporseverlerin desteğini bekliyoruz," diye konuştu.
İpek Mobilya Kozanspor, gelecek hafta evinde oynayacağı Simeranya Spor maçına odaklanarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.