İŞ ADAMI ALİCAN YÜKSEL GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

İŞ ADAMI ALİCAN YÜKSEL GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

İlçemiz Kozan´ ın ve bölgenin sevilen iş adamlarından ve Ak parti Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Alican Yüksel Gazetemiz Kozan Ekspres´ i ziyaret etti.

 

Kozan´ da ve Çukurova bölgesinde sevilen ve sayılan iş adamlarımızdan ve Ak parti Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi olan Alican Yüksel Gazetemiz Kozan Ekspres´ i ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes ile sıcak bir muhabbet içerisine giren iş adamı Alican Yüksel; ? Kozan ekspres Gazetesi´ ni ilgi ile takip ediyorum. Ben tüm gazete çalışanlarını ve sahibi Hüseyin Erciyes Bey´ i çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, tüm Kozan Ekspres Gazetesi ailesine görevlerinde başarılar diliyorum? dedi.

Alican Yüksel ziyareti anısına Erciyes´ e Esmaül Hüsna tablosu hediye etti. Erciyes ise; ? Her gün daha çok büyüyerek ilçede ve bölgede adını sıkça bahsettiren Yüksel Ticaret sahibi Alican Yüksel Bey´ e bu nazik ziyaretinden ve hediyesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Yerel basının her zaman destekçilerinden olan Alican Bey´ e de çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.