Anahtar Kelimeler: İLETİŞİM YARATIYOR

İSA İLETİŞİM FARK YARATIYOR

İSA İLETİŞİM FARK YARATIYOR

Telefon tamiri sektöründe dünyanın en son teknolojik sistemini kullanarak teknik servis hizmeti veren İsa İletişim sadece Kozan'a değil, Türkiye'nin her noktasına teknik servis imkanı sunuyor.

Cep telefonu dünyasında Kozan’ın sayılı esnaflarından olan İsa İletişim’in sahibi İsa Kökyıldırım son sistem teknolojiyi takip ederek sektöründe bir numara olma yolunda ilerlediklerini kaydederek, isa İletişim’in garantili teknik servis imkanı sunduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde 2 katlı iş yeri ile hem cep telefonu satışı ve aksesuarları ile hem de teknik servis imkanı ile hizmet veren İsa İletişim’de yedek parça kaygısı olmadan bütün telefonların tamir işlemleri en kısa sürede garantili bir şekilde yapılıyor.

“Teknik servis işinde tecrübemiz var”

İsa Kökyıldırım, kendisinin 17 yıldan bu yana Kozan'da telefon tamiri üzerine iş yaptığını, sektörün en iyisi olmak için her türlü son sistem teknolojiyi takip ettiğini ifade etti. 17 yıldan bu yana kazandığı tecrübe ile vatandaşların bozulan telefonlarını en kısa zamanda kaliteli ve uygun fiyatlarla yaptığını ifade eden İsa Kökyıldırım, teknik servis işini tecrübeli ve deneyimli personellerle yapıldığına dikkat çekti.

Sadece Kozan'a değil, Türkiye'nin her yerine teknik servis imkanı sunuyoruz”

Kozan Ekspres Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan İsa İletişim sahibi İsa Kökyıldırım, teknik servis konusunda sadece Kozan'a değil, Türkiye'nin dört bir köşesine teknik servis imkanı sunduklarının altını çizdi. Kargo yolu ile kendilerine ulaşan telefonları tamir ederek güvenceli bir şekilde geri gönderdiklerini ifade eden Kökyıldırım, bu avantajı elde edebilmek için ilk olarak müşterilerin büyük güvenini kazandıklarını ve bu güveni sarsmamak için işlerini doğru ve dürüst bir şekilde yaptıklarını vurguladı.

“Apple’da teknik servis belgemiz mevcut”

İsa Kökyıldırım, bütün marka telefonların tamirinin yanında iPhone marka telefonlarda da teknik servis sunduklarını ifade etti. Ulusal ve dünya geneli Apple Teknik Servis belgelerinin olduğunu ifade eden Kökyıldırım, vatandaşların güven içerisinde telefonlarını İsa İletişim’e bırakabileceklerini söyledi.

“Uzman ve deneyimli kadromuz var”

Telefon tamir sektöründe en önemli konunun tecrübe ve teknik personelin deneyimli kadrolarından oluşması gerektiğinin altını çizen Kökyıldırım, İsa İletişim olarak uzman ve deneyimli kadroya sahip olduklarını belirtti.

“Son teknoloji cihazlarımız var”

 İsa Kökyıldırım, “Telefon dünyasının her geçen gün geliştiğine dikkat çekerek, yeni çıkan telefonununda tamiri de gelişen teknoloji ile birlikte değişiyor. Bizler bu sektörün en iyisi olmak için dünya genelinde kullanılan bütün yardımcı ekipmanları temin ederek müşterilerimizin işlerini hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandı. “Son teknoloji cihazlar ile cep telefonu tamiri üzerinde uzman yapılaşmış kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyoruz” diyen İsa Kökıldırım, “Hızlı arıza tespiti ve onarımı ile müşterilerimizin emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

“Yedek parça stoğumuz mevcut”

Kökyıldırım, herhangi bir müşteri geldiğinde hangi marka telefonu var ise bunun tamiratı için bulundurulması gereken bütün yedek parçaların kendilerinde bulunduğunun altını çizerek; "Müşterilerimiz uzun süre beklemeden bozuk olan telefonlarını yedek parça stoğu bulunan İsa İletişim’de yaptırabilirler. Biz, dışarıdan gelen servislerden değil bizde mevcut olan yedek parçalar ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.