İsa Kökyıldırım'dan basın mensuplarına kahvaltı

İsa Kökyıldırım

Kozan'da faaliyet gösteren İsa Otomobil ve İsa İletişim sahibi İsa Kökyıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kozan'daki basın mensuplarına kahvaltı verdi.

Simay Kahvaltı Salonu'nda düzenlenen kahvaltı programına, Kozan'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan İsa Kökyıldırım, basın mensupları ile 10 Ocak'ta buluşmak istediğini ancak o gün şehir dışında olmasından dolayı programı bugüne ertelediğini ifade ederek, bütün gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Kökyıldırım, "Gazetecilik, toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek açısından çok önemli bir meslektir. Bu meslekte çalışan tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum. Meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Kökyıldırım: Gazetecilik, demokrasinin olmazsa olmazıdır

Kahvaltıda yaptığı konuşmada İsa Kökyıldırım, gazeteciliğin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, "Gazeteciler, toplumda olup bitenleri kamuoyu ile paylaşarak, halkın bilgilendirilmesini ve bilinçlendirilmesini sağlıyorlar. Bu nedenle gazetecilik, demokrasinin en önemli unsurlarından biridir" dedi.

Kökyıldırım, gazetecilerin meslek hayatlarında karşılaştıkları zorluklara da değinerek, "Gazeteciler, görevlerini yerine getirirken bazen zorluklarla karşılaşabiliyorlar. Ancak bu zorluklara rağmen görevlerini yapmaya devam ediyorlar. Bu nedenle gazetecilere her zaman saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından basın mensupları ile toplu fotoğraf çekimi yapıldı.