İŞLETME FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ GAZETECİLİK MESLEĞİNİ ÖĞRENDİLER

İŞLETME FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ GAZETECİLİK MESLEĞİNİ ÖĞRENDİLER

Çukurova Üniversitesi Kozan İşletme Fakültesi öğrencileri gazetecilik mesleğini daha yakından öğrenmek amacı ile gazetemizi ziyaret ettiler.

Kozan İşletme Fakültesinde eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilerden bir grup gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyareti gerçekleştiren öğrenciler ? bizler İşletme Fakültesi öğrencileri olarak gazetecilik mesleği ileilgili bilgiye sahip olmak için Kozan Ekspres Gazetesini ziyaret edip meslek ile ilgili bilgi almak için Kozan Ekspres Gazetesinden randevu istedik  sağolsunlar bizlere kapılarını açtılar. Ve meslekleri ile ilgili bilgi verdiller. Bugün gazetecilik mesleği ile ilgili bilgi sahibi olduk. Bizlere çok yardımcı oldular. İlgilerinden dolayı gazetenin sahibi Hüseyin Bey´e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.? Dediler.

Ziyaretlerinden dolayı duydukları memuniyeti dile getiren gazetemiz sahibi Hüseyin Erciyes´te yaptığı açıklamada  ? Araştırmayı ve öğrenmeye istekli olan bu öğrencilerimize bu mesleği tanıtmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Ülkemizin bu tip genç ve dinamik beyinlere çok ihtiyacı var. Öğrenmek için büyük mücadele veren bu gençlerimize eğitimleri için azda olsa fayda sağlaya bilmiş isek ne mutlu bizlere? dedi.

Ziyaret esnasında karşılıklı bilgili alışverişinin yanısıra öğrenciler ile Kozan üzerine de bir sohbet gerçekleştirildi.