Anahtar Kelimeler: İsmail

İsmail Özev’e son veda

İsmail Özev’e son veda

Kozan'ın kurtuluş bayramlarında, milli günlerde giydiği kıyafetiyle bütün gösterilere ayrı bir renk katan İsmail Özev düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna sevenlerinin gözyaşları arasında uğurlandı.

Milli bayramlar, Kurtuluş bayramları gibi günlerde giydiği milli kuvayi elbisesi ile programlara ve törenlere ayrı bir renk katan inşaat ustası İsmail Özev düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kozan Da Kozan sayfası sahibi Soner Özev’in babası olan İsmail Özev için Salı günü öğle namazına müteakip Kozan Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Özev ailesinin yakınları, arkadaşları, dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından İsmail Özev gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze defin işlemleri tamamlandıktan sonra Özev ailesi taziyeleri kabul etti.

Yaşlılığa bağlı bazı hastalıklardan dolayı hayatını kaybeden İsmail Özev'e Kozan Ekspres Gazetesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.