Tarih: 13.10.2024 17:49

İsmet Atlı Karakucak Güreşlerinde Ali Bönceoğlu Başpehlivan Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Kozan’da, dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı anısına düzenlenen 8. Geleneksel Karakucak Güreş Şampiyonası'nın finali gerçekleştirildi. Finalde Ali Bönceoğlu, İsa Göçen ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı finalde Bönceoğlu, rakibini yenerek başpehlivan oldu ve şampiyonluğunu ilan etti.

Üçüncülük ise Yasin Eroğlu ve Emre Oktan arasında paylaşıldı. Final müsabakalarının ardından şampiyona, ikinci ve üçüncülere madalyaları ve ödülleri takdim edildi. Şampiyon Ali Bönceoğlu’na ayrıca kupası da verildi.

 

Ödüller, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı’nın da aralarında bulunduğu belediye başkanları tarafından sunuldu. Başpehlivan Ali Bönceoğlu, zor bir mücadele sonunda şampiyon olduğunu ifade ederken, önümüzdeki süreçte hedefinin dünya ve Avrupa şampiyonlukları olduğunu dile getirdi. Ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ise organizasyona destek verenlere teşekkür ederek tüm güreşçileri ve başpehlivanları tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —