İsmet İnönü Ortaokulu’nda Bilim ve Sanat Şenliği

İsmet İnönü Ortaokulu’nda Bilim ve Sanat Şenliği

Hem sosyal hem de kültürel faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren İsmet İnönü Ortaokulu’nda Bilim Ve Sanat Şenliği düzenlendi.

Düzenlenen şenliğe Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ile birlikte şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilerin yıl boyunca hazırlamış oldukları sanatsal objeler sergilendi. Robotik kodlama sınıfında 2. dönem öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan projelerde şenliğe katılanlara tanıtıldı. Robotik kodlama sınıfında dikkat çeken yaş ve cinsiyet tespit etme akıllı cihazı herkes tarafından beğeniyle karşılandı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; "İsmet İnönü Ortaokulu öğretmen ve öğrenci kadrosu ile Kozan’ımızın önde gelen okullarından. Yaptıkları sportif, kültürel ve eğitim faaliyetleri konusunda gerçekten başarılılar. Bu kapsamda, bilim ve sanat şenliği adı altında düzenledikleri programa katılmaktan dolayı da mutlu olduğumu belirtmek isterim. Okul Müdürü Levent Çörekli, öğretmenler ve öğrencilerimize  anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Levent Çörekli;" İsmet İnönü Ortaokulu olarak, her alanda başarıya imza atmak için mücadele ediyoruz. Öğrencilerimiz kültürel ve sanatsal anlamda çeşitli projelerde dereceler elde ederken, eğitim çalışmalarımız ile Kozan'da marka okul olma yolunda ilerliyoruz. Robotik kodlama sınıfımızda hazırlamış olduğumuz projeler ile sanatsal sergimizin açılışını Sayın Kaymakamımız Şafak Gürçam ile birlikte gerçekleştirdik. Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta öğretmenlerime ve öğrencilerime ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.