Anahtar Kelimeler: İspaha‘

İspaha‘ya son veda

İspaha‘ya son veda

Yakalandığı amansız hastalığa yenilen gazeteci İbrahim İspaha Kozan'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Geçmiş yıllarda Kozan ve Saimbeyl  ilçelerinde Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan son dönemlerde de Türkgün Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi olarak gazeteci kimliği ile yaşamına devam eden İbrahim İspaha amansız hastalığa yakalandı. Hastalık ile ilgili olarak tedavi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

64 yaşında hayata veda eden İbrahim İspaha iki çocuk babasıydı. İbrahim İspaha öğle namazına müteakip Kozan Mezarlığında düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen cenaze törenine; Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, AK Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Ahmet Zembilci, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Türkgün Gazetesi Yazarı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Nebioğlu, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mehmet Şahin Gökçe, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Şahin Ceylan, İspaha  ailesinin yakınları, sevdikleri, arkadaşları, çevre il ve ilçelerin ülkü ocakları başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından İbrahim İspaha’nın cenazesi omuzlara alındı ve son yolculuğuna uğurlandı. Geride bıraktığı başarılı çalışma ve sevgi seli arasında son yolculuğuna uğurlanan İspaha ailesi defin işlemlerini tamamlandıktan sonra taziyeleri kabul etti.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.