Tarih: 07.10.2019 09:39

İstanbul´da yaşayan Kozanlılar yemekte buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

 

İstanbul´da yaşayan Kozanlıların bir araya gelerek, dayanışma ve kaynaşma adı altında gerçekleştirilecek olan yemeğe İstanbul´da yaşayan Kozanlıların tamamının katılması bekleniyor. Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu tarafından gerçekleştirilecek olan birlik ve beraberlik Yemeği, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 19.30´da Demiryolları Tesisleri Kadıköy İstanbul´da gerçekleştirilecek.

 Düzenlenecek olan birlik ve beraberlik yemeği ile ilgili olarak Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret eden platform başkanı Faruk Yeğenoğlu, Hüseyin Erciyes´i de geceye davet etti.

Faruk Yiğenoğlu; ?İstanbul dünyanın ve Türkiye´nin en büyük yaşam merkezlerinden bir tanesidir. Milyonlarca insan arasında hemşericilik ruhunu yaşatmak için platform olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul´da yaşayan binlerce Kozanlıyı bir araya getirerek kaynaşma ve dayanışma fırsatı buluyoruz. Siyasetinden, bürokratına, işadamından, esnafına, öğrencisinden vatandaşına kadar 7´den 70´e bütün Kozanlıların buluşma noktası olan platformumuz, üzerine düşen hemşericilik ruhunu layıkıyla yerine getiriyor. Kozan´ın ve bölgesinin gelişmesi noktasında platform olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Kozan tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri ile Türkiye´nin eşsiz değerlerine sahip olan bir ilçe. Değerlere sahip çıkabilme adına İstanbul´da ve diğer şehirlerde yaşayan bütün Kozanlıların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi, Kozan´ı her türlü platformda tanıtması gerekiyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberlik gecesi bu yıl da aynı heyecanla gerçekleştirilecek. İstanbul´da yaşayan Kozanlıların bir araya gelmesi kuvvetin nasıl ortaya çıktığının da göstergesi olacaktır. İstanbul´da yaşayan bütün Kozanlıları 19 Ekim 2019 Cumartesi günü akşam saat 19.30´da Kadıköy´de bulunan Demiryolları Tesisi´nde düzenleyeceğimiz yemeğimize davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde var olmanın mutluluğunu yaşamak için herkesi orada görmek istiyorum? dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´te, Faruk Yiğenoğlu´nun nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu yönetim kurulu üyelerinin yaptığı çalışmaları yerinde bulduğunu ve gazete olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —